In heel Europa

Ophalen en leveren van goederen in heel Europa binnen 48 uur! Vaak al binnen 24 uur 😉

Spoed

Voor dringende zaken het hele jaar door bereikbaar op nummer +32(0)14 75 43 91

Tot 7000 kg

U kan bij ons terecht voor Snel transporten tot 80m3 en 7000kg. Onze snelkoeriers zijn 24/7  voor u paraat VIA whatsapp

Snel, betaalbaar & veilig

We ondernemen al 15 jaar uiterst verantwoord en hanteren zeer scherpe tarieven.

Enkel voor spoed opdrachten buiten de kantooruren: +32 (0)468 19 65 91 (WhatsApp available)

Kempen transport

Internationaal koerier

Een internationaal koerier is verantwoordelijk voor het verzenden van uw pakketten over de grenzen heen, en het is belangrijk om te weten wat u kunt verwachten van dit soort diensten.

Internationaal Koerier: Alles wat u moet weten over internationale verzending Als u internationaal zaken doet, of het nu gaat om het verzenden van producten naar klanten of het ontvangen van goederen van leveranciers, is het belangrijk om een betrouwbare en efficiënte koeriersdienst te hebben. Een internationaal koerier is verantwoordelijk voor het verzenden van uw pakketten over de grenzen heen, en het is belangrijk om te weten wat u kunt verwachten van dit soort diensten.
Een internationaal koerier is een bedrijf of service die pakketten en documenten over de grenzen heen verzendt. Dit bedrijf werkt samen met verschillende luchtvaartmaatschappijen, vervoersbedrijven en douanediensten om ervoor te zorgen dat uw pakketten op tijd en veilig op de plaats van bestemming aankomen.

Koeriersdiensten internationaal

De ultieme oplossing voor al uw verzendbehoeften
Bent u op zoek naar een betrouwbare en efficiënte koeriersdienst voor uw zakelijke of persoonlijke behoeften? Kijk dan niet verder dan Internationaal koerier, de belangrijkste verzend- en logistieke dienstverlener met een uitgebreid aanbod van diensten om aan al uw verzendbehoeften te voldoen. Met een wereldwijd netwerk van locaties en partnerships zorgt Internationaal koerier ervoor dat uw pakketten veilig en op tijd hun bestemming bereiken, elke keer weer.

 

Onze voordelen

De voordelen van Internationaal koerier biedt een verscheidenheid aan koeriersdiensten om aan al uw verzendbehoeften te voldoen, van express-levering tot vrachtdiensten. Dankzij het gebruik van geavanceerde technologie en een toegewijd team van professionals garandeert Internationaal koerier zijn klanten de volgende voordelen:

Snelle levertijden: Of uw pakket nu binnen een dag of een week geleverd moet worden, Internationaal koerier heeft de mogelijkheid om uw leveringstermijn te halen.
Betrouwbaar en veilig: Internationaal koerier gebruikt geavanceerde trackingtechnologie om uw zendingen te volgen, zodat ze hun bestemming veilig en op tijd bereiken.

 

Aanpasbare oplossingen: Met een reeks diensten en opties waaruit u kunt kiezen, kan Internationaal koerier zijn diensten afstemmen op uw specifieke behoeften en eisen.
Wereldwijd bereik: Internationaal koerier beschikt over een wereldwijd netwerk van locaties en partnerschappen, zodat u gemakkelijk en comfortabel naar elke bestemming ter wereld kunt verzenden.

 


Betaalbare prijzen

Ondanks de uitstekende dienstverlening biedt Internationaal koerier concurrerende prijzen, waardoor het een kosteneffectieve optie is voor al uw verzendbehoeften.
Uw one-stop shop voor al uw verzendbehoeften. Internationaal koerier biedt een reeks koeriersdiensten die aan al uw verzendbehoeften voldoen, waaronder Express-levering: Voor dringende pakketten die binnen een korte termijn geleverd moeten worden, biedt onze expressdienst met snelle levertijden en real-time tracking.


Vrachtdiensten

Voor grotere zendingen en pallets biedt Internationaal koerier  om ervoor te zorgen dat uw pakketten veilig en efficiënt hun bestemming bereiken.
Internationale levering: Met een wereldwijd netwerk van locaties en partnerships biedt onze internationale leveringsdiensten naar elke bestemming ter wereld, zodat uw pakketten hun bestemming tijdig en in goede staat bereiken.


Waarom kiezen voor ons?

Internationaal koerier is de belangrijkste verzend- en logistieke dienstverlener en biedt een uitgebreide reeks diensten om aan al uw verzendbehoeften te voldoen. Internationaal koerier streeft naar klanttevredenheid, betrouwbaarheid en veiligheid en stelt de norm voor koeriersdiensten. Dus waarom wachten? Kies vandaag nog voor Express transport en ervaar de ultieme oplossing voor al uw verzendbehoeften.

 

Vraag on meer info

+32(0)14 75 43 91

Bel ons 7/7 - 24/24

Expresskoerier

Vraag info of een vrijblijvende offerte

Transport reserveren

Let op: Bij spoed, klik & bel +32(0)14 75 43 91

Internationaal koerierEen juiste afhandeling van zaken is voor zowel u als Internationaal koerier erg belangrijk. Om uw aanvraag in behandeling te nemen, stellen wij u een aantal belangrijke vragen. Zodra u dit formulier verzend, wordt uw aanvraag in behandeling genomen door het team van Internationaal koerier U ontvangt zo snel mogelijk van ons een e-mail terug.

Vul hier de stad en land in
Vul hier de stad en land in
Beschrijf je goederen
Afmetingen pallets/goederen
Totaal gewicht van de goederen
Extra informatie?

Waarom zou u een internationaal koerier gebruiken?

Er zijn veel redenen waarom u zou kiezen voor een internationaal koerier, waaronder:

 

  • Snelheid: Veel internationaal koeriers bieden een snelle en betrouwbare verzendservice, waardoor u er zeker van kunt zijn dat uw pakketten op tijd bij de plaats van bestemming aankomen.

  • Gemak: Een internationaal koerier neemt het werk uit handen door het verzendproces volledig te regelen, waaronder het invullen van de juiste douanedocumenten en het volgen van de verzending.

  • Veiligheid: Een internationaal koerier zorgt ervoor dat uw pakketten veilig worden verzonden en dat u op de hoogte wordt gehouden van de status van de verzending.

 

Wat zijn de verschillende soorten internationale verzendingen?

Er zijn verschillende soorten internationale verzendingen, waaronder:

  • Standaard verzending: Dit is de meest voorkomende manier van verzenden en is de meest betaalbare optie.

  • Express verzending: Dit is een snellere verzendmethode, maar is ook duurder dan standaard verzending.

  • Dringende verzending: Dit is de snelste verzendmethode en is geschikt voor urgente pakketten.