In heel Europa

Ophalen en leveren van goederen in heel Europa binnen 48 uur! Vaak al binnen 24 uur 😉

Spoed

Voor dringende zaken het hele jaar door bereikbaar op nummer +32(0)14 75 43 91

Tot 7000 kg

U kan bij ons terecht voor Snel transporten tot 80m3 en 7000kg. Onze snelkoeriers zijn 24/7  voor u paraat VIA whatsapp

Snel, betaalbaar & veilig

We ondernemen al 15 jaar uiterst verantwoord en hanteren zeer scherpe tarieven.

Enkel voor spoed opdrachten buiten de kantooruren: +32 (0)468 19 65 91 (WhatsApp available)

Kempen transport

Expresskoerier

Express Koerier is de snelste manier om uw pakket te verzenden. Bent u op zoek naar een betrouwbare en snelle manier om uw pakket te verzenden? Dan is Kempen Transport de juiste keuze..

Onze Express Koerier is de snelste en meest betrouwbare manier om uw zending snel en zonder problemen op de plaats van bestemming te krijgen. Met Express Koerier hoeft u zich geen zorgen te maken over de snelheid en betrouwbaarheid van uw verzending. Onze koeriers zijn gekwalificeerd en getraind om uw pakket snel en zonder problemen op de plaats van bestemming te krijgen. Onze koeriers maken gebruik van moderne GPS-technologie en real-time monitoring om ervoor te zorgen dat uw verzending altijd op tijd en in goede staat aankomt.

Ruim aanbod aan verzendopties

Bij Express koerier heeft u de keuze uit een ruim aanbod aan verzendopties, zodat u altijd de juiste keuze kunt maken voor uw specifieke verzendbehoeften. Of u nu een snelle verzending nodig heeft of liever kiest voor een meer budgetvriendelijke optie, wij hebben altijd de juiste oplossing voor u.

 

Uitstekende klantenservice

Onze klantenservice staat altijd klaar om u te helpen met al uw vragen en verzendbehoeften. Of u nu hulp nodig heeft bij het plaatsen van uw bestelling of uw verzending wilt volgen, onze klantenservice is altijd beschikbaar om u te helpen.

 

Met Express Koerier kunt u op een snelle en betrouwbare manier uw pakket verzenden. Onze ruime verzendopties, gekwalificeerde en getrainde koeriers en uitstekende klantenservice maken ons de perfecte keuze voor al uw verzendbehoeften. Wacht niet langer en maak vandaag nog gebruik van onze diensten! Expresskoerier Kempen Transport is de snelle en betrouwbare koerierdienst.

 

Expresskoerier Kempen Transport is een snelle en betrouwbare koerierdienst, die zich richt op zakelijke en particuliere klanten in Belgie.  Onze missie is om op tijd en zonder problemen uw pakketten en documenten te leveren, zodat u zich kunt concentreren op uw belangrijke zaken.

 

Onze diensten

Wij bieden een breed scala aan diensten aan, van het bezorgen van kleine pakketten tot het vervoeren van grote producten. Onze koeriers zijn snel en efficiënt, en kunnen binnen dezelfde dag nog uw pakket leveren. Ook voor het verzenden van waardevolle of vertrouwelijke documenten kunt u bij ons terecht.

 

Onze voordelen

Wanneer u kiest voor Expresskoerier Kempen Transport, kiest u voor de volgende voordelen:

  • Snelle levering binnen dezelfde dag
  • Betrouwbare en efficiënte koeriers
  • Verschillende vervoersmogelijkheden, afgestemd op uw specifieke behoeften
  • 24/7 beschikbaarheid
  • Uitstekende klantenservice

 

Onze ervaring

Met jarenlange ervaring in de koerierbranche weten wij precies hoe we uw zendingen snel, efficiënt en zonder problemen kunnen vervoeren. Onze koeriers zijn zorgvuldig geselecteerd en opgeleid, en beschikken over de juiste vaardigheden en kennis om uw zendingen op tijd te leveren.

 

Onze toewijding aan kwaliteit

Bij Expresskoerier Kempen Transport staan kwaliteit en tevredenheid van onze klanten voorop. Wij gaan altijd voor de beste oplossing, en streven ernaar om u altijd tevreden te stellen. Onze snelle en betrouwbare diensten, samen met onze ervaring en toewijding aan kwaliteit, maken ons de beste keuze voor uw koerierdiensten in de regio Gent en omgeving.

 

Onze verzendingen in cijfers

Wij vervoeren dagelijk  pakketten en documenten naar binnen en buitenland, met een verzendpercentage van 99,9%. Dit betekent dat u er zeker van kunt zijn dat uw zendingen in goede handen zijn bij Expresskoerier Kempen Transport.

 

Altijd bereikbaar

Expresskoerier Kempen Transport staat elke dag voor zijn klanten paraat? Bel ons 24 uur per dag, 7 dagen per week het hele jaar door  op nummer +32(0)14 75 43 91.

Vraag on meer info

+32(0)14 75 43 91

Bel ons 7/7 - 24/24

Expresskoerier

Vraag info of een vrijblijvende offerte

Transport reserveren

Let op: Bij spoed, klik & bel +32(0)14 75 43 91

Een juiste afhandeling van zaken is voor zowel u als Expresskoerier erg belangrijk. Om uw aanvraag in behandeling te nemen, stellen wij u een aantal belangrijke vragen. Zodra u dit formulier verzend, wordt uw aanvraag in behandeling genomen door het team van Expresskoerier. U ontvangt zo snel mogelijk van ons een e-mail terug.

Vul hier de stad en land in
Vul hier de stad en land in
Beschrijf je goederen
Afmetingen pallets/goederen
Totaal gewicht van de goederen
Extra informatie?