In heel Europa

Ophalen en leveren van goederen in heel Europa binnen 48 uur! Vaak al binnen 24 uur 😉

Spoed

Voor dringende zaken het hele jaar door bereikbaar op nummer +32(0)14 75 43 91

Tot 7000 kg

U kan bij ons terecht voor Snel transporten tot 80m3 en 7000kg. Onze snelkoeriers zijn 24/7  voor u paraat VIA whatsapp

Snel, betaalbaar & veilig

We ondernemen al 15 jaar uiterst verantwoord en hanteren zeer scherpe tarieven.

Enkel voor spoed opdrachten buiten de kantooruren: +32 (0)468 19 65 91 (WhatsApp available)

Kempen transport

Expressdienst Brussel

Kempen Transport garandeert u een efficiënte en snelle levering van uw zakelijke leveringen en behandelt uw pakketten met grote zorgvuldigheid..

Elk pakket vraagt om een eigen manier van vervoer. Door onze uitgebreide keuze aan transportmiddelen bieden wij u transportoplossingen op maat. Heeft u een spoed verzending dan kunt u Expressdienst Brussel bellen en dan zijn wij heel snel bij u. Uw verzending wordt snel en met grote zorgvuldigheid door Expressdienst Brussel geleverd.

Expressdienst Brussel gezocht?

 

Expressdienst Brussel garandeert u een efficiënte en snelle levering van uw zakelijke leveringen en behandelt uw pakketten met grote zorgvuldigheid.

 

Zoekt u expresskoerier dat  sneltransport verzorgt in België van en naar bijvoorbeeld Antwerpen, Gent, Brugge, Kortrijk, Hasselt … Dan zit je hier goed bij Expressdienst Brussel. Wij rijden ook naar heel wat andere landen zoals:  Polen, Italië, Frankrijk of Spanje … Heb je bijvoorbeeld een zending in Oostenrijk die opgehaald moet worden, geen probleem? Wij zorgen dat we binnen 24 uur op de plaats van bestemming zijn.

 

Distributie in binnen en buitenland

 

Ophalen en leveren van goederen in heel Europa binnen 48 uur! Vaak al binnen 24 uur 😉

 

Kempen Transport verzorgt de distributie van uw partijvracht en leeft uw logistieke planning nauwkeurig na. Wij bezorgen uw goederen bij uw klanten, waar zij zich ook bevinden.
 

Expressdienst Brussel garandeert een efficiënte en snelle levering van uw zakelijke goederen en behandelt uw pakketten met grote zorgvuldigheid. Expressdienst Brussel is een concept van Kempen Transport, wij garanderen  u een efficiënte en snelle levering van uw zakelijke leveringen en behandelt uw pakketten met grote zorgvuldigheid. Als Koeriersdienst buitenland zijn we gespecialiseerd in het ophalen en leveren van goederen in Frankrijk, Spanje, Duitsland, Oostenrijk, Polen, Denemarken en Zwitserland binnen 24 uur tot 1500 kg en een volume van 30m3!

 

Particuliere leveringen

 

Zoekt u een verhuisdienst of een transportmiddel voor het thuis bezorgen van aangekochte goederen, ook voor particuliere leveringen kunt u bij ons terecht. Met een jarenlange ervaring op het gebied van sneltransport, internationaal transport en distributie en door het gespreide netwerk van koeriers, aangesloten bij Kempen Transport, garanderen wij u een efficiënte en snelle levering. Elk pakket vraagt om een eigen manier van vervoer. Door onze uitgebreide keuze aan transportmiddelen bieden wij u transportoplossingen op maat.

 

Altijd bereikbaar

 

Expressdienst Brussel staat elke dag voor zijn klanten paraat? Bel ons 24 uur per dag, 7 dagen per week het hele jaar door  op nummer +32(0)14 75 43 91.

 

Wilt u meer informatie of een offerte mail naar:  of boek onmiddellijk uw transport.  Een juiste afhandeling van zaken is voor zowel u als ons erg belangrijk. Om uw aanvraag in behandeling te nemen, gaan we u een  een aantal belangrijke vragen stellen.

Vraag on meer info

+32(0)14 75 43 91

Bel ons 7/7 - 24/24

Expresskoerier

Vraag info of een vrijblijvende offerte

Transport reserveren

Let op: Bij spoed, klik & bel +32(0)14 75 43 91

Expressdienst BrusselEen juiste afhandeling van zaken is voor zowel u als Expressdienst Brussel erg belangrijk. Om uw aanvraag in behandeling te nemen, stellen wij u een aantal belangrijke vragen. Zodra u dit formulier verzend, wordt uw aanvraag in behandeling genomen door het team van Expressdienst Brussel . U ontvangt zo snel mogelijk van ons een e-mail terug.

Vul hier de stad en land in
Vul hier de stad en land in
Beschrijf je goederen
Afmetingen pallets/goederen
Totaal gewicht van de goederen
Extra informatie?