In heel Europa

Ophalen en leveren van goederen in heel Europa binnen 48 uur! Vaak al binnen 24 uur 😉

Spoed

Voor dringende zaken het hele jaar door bereikbaar op nummer +32(0)14 75 43 91

Tot 7000 kg

U kan bij ons terecht voor Snel transporten tot 80m3 en 7000kg. Onze snelkoeriers zijn 24/7  voor u paraat VIA whatsapp

Snel, betaalbaar & veilig

We ondernemen al 15 jaar uiterst verantwoord en hanteren zeer scherpe tarieven.

Enkel voor spoed opdrachten buiten de kantooruren: +32 (0)468 19 65 91 (WhatsApp available)

Kempen transport

Expressdienst Antwerpen

Kempen Transport garandeert u een efficiënte en snelle levering van uw zakelijke leveringen en behandelt uw pakketten met grote zorgvuldigheid..

Expressdienst Antwerpen biedt bedrijven en consumenten een snelle en betrouwbare leveringsoplossing in en rond Antwerpen. Onze ervaren en professionele chauffeurs garanderen een snelle en efficiënte levering, waarbij uw zending altijd op tijd aankomt.

De snelle en betrouwbare keuze voor uw zendingen

Expressdienst Antwerpen is een bedrijf dat zich richt op snelle en betrouwbare expressdiensten voor zendingen in Antwerpen en omgeving. Onze jarenlange ervaring en expertise in de branche zorgt ervoor dat we in staat zijn om zendingen op een snelle en betrouwbare manier af te leveren.

 

Onze snelle en betrouwbare expressdienst

Onze expressdienst garandeert snelle en betrouwbare levering van uw zendingen. Onze professionele en ervaren chauffeurs beschikken over de meest moderne voertuigen en GPS-systemen, waardoor we altijd op de hoogte zijn van de locatie en de voortgang van uw zending.

 

Onze uitstekende klantenservice

Bij Expressdienst Antwerpen staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Onze uitstekende klantenservice staat garant voor een snelle en efficiënte oplossing voor al uw vragen en problemen. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om u te helpen en te ondersteunen bij al uw expressdienstbehoeften.

 

Onze uitgebreide dekking

Expressdienst Antwerpen biedt expressdiensten aan in heel Antwerpen en omgeving. Onze dekking omvat zowel stedelijke als plattelandsgebieden, zodat we zendingen op een snelle en betrouwbare manier kunnen leveren, waar u ook bent.

 

Onze flexibele aanpak

Bij Expressdienst Antwerpen begrijpen we dat elke zending uniek is en daarom bieden we een flexibele aanpak. We werken nauw samen met onze klanten om de beste oplossing te vinden voor hun specifieke expressdienstbehoeften. Of het nu gaat om het verzenden van een kleine of grote hoeveelheid zendingen, we staan altijd klaar om u te helpen.

 

Onze garantie op veiligheid en integriteit

Bij Expressdienst Antwerpen garanderen we de veiligheid en integriteit van uw zendingen. Onze professionele en ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat uw zendingen op een snelle en betrouwbare manier worden vervoerd en op de juiste locatie worden afgeleverd.

 

Expressdiensten op maat van de klant

In deze snel veranderende wereld is snelle en betrouwbare expressdienst van cruciaal belang. Bij Expressdienst Antwerpen staan we garant voor snelle en betrouwbare levering van uw goederen.

 

Altijd bereikbaar

Expressdienst Antwerpen staat elke dag voor zijn klanten paraat? Bel ons 24 uur per dag, 7 dagen per week het hele jaar door  op nummer +32(0)14 75 43 91.

Waarom samenwerken met ons?

Met Expressdienst Antwerpen profiteert u van de volgende voordelen:

 

  1. Snelheid: Onze chauffeurs weten de weg in en rond Antwerpen als geen ander en zorgen ervoor dat uw zending altijd op tijd wordt geleverd.

  2. Betrouwbaarheid: Wij nemen onze verantwoordelijkheid serieus en garanderen dat uw zending in goede staat aankomt.

  3. Flexibiliteit: Of u nu een dringende levering nodig heeft of een regelmatige bezorging, wij passen ons aan aan uw specifieke behoeften.

  4. Eenvoud: Ons gebruiksvriendelijke online boeksysteem maakt het snel en eenvoudig om een levering te regelen.

 

Onze Diensten

 

Bij Expressdienst Antwerpen bieden wij een breed scala aan diensten, waaronder:

  1. Standaard Levering: Onze standaard levering garandeert een snelle en efficiënte levering binnen Antwerpen en de omliggende regio’s.

  2. Dragerij: Onze dragerij-dienst biedt u een snelle en betrouwbare oplossing voor het vervoer van grote of zware goederen.

  3. Internationale Levering: Onze internationale levering biedt een betrouwbare en efficiënte oplossing voor het verzenden van uw goederen over de grens.

  4. Koeriersdienst: Onze koeriersdienst biedt een snelle en efficiënte oplossing voor het verzenden van dringende documenten of kleine zendingen.

 

Onze Missie

Bij Expressdienst Antwerpen zijn wij toegewijd aan het bieden van een uitstekende service aan onze klanten. Onze missie is om snelle, betrouwbare en efficiënte leveringsoplossingen te bieden, waarbij we altijd streven naar 100% tevredenheid.

Vraag on meer info

+32(0)14 75 43 91

Bel ons 7/7 - 24/24

Expresskoerier

Vraag info of een vrijblijvende offerte

Transport reserveren

Let op: Bij spoed, klik & bel +32(0)14 75 43 91

Expressdienst AntwerpenEen juiste afhandeling van zaken is voor zowel u als Expressdienst Antwerpen erg belangrijk. Om uw aanvraag in behandeling te nemen, stellen wij u een aantal belangrijke vragen. Zodra u dit formulier verzend, wordt uw aanvraag in behandeling genomen door het team van Expressdienst Antwerpen. U ontvangt zo snel mogelijk van ons een e-mail terug.

Vul hier de stad en land in
Vul hier de stad en land in
Beschrijf je goederen
Afmetingen pallets/goederen
Totaal gewicht van de goederen
Extra informatie?