In heel Europa

Ophalen en leveren van goederen in heel Europa binnen 48 uur! Vaak al binnen 24 uur 😉

Spoed

Voor dringende zaken het hele jaar door bereikbaar op nummer +32(0)14 75 43 91

Tot 7000 kg

U kan bij ons terecht voor Snel transporten tot 80m3 en 7000kg. Onze snelkoeriers zijn 24/7  voor u paraat VIA whatsapp

Snel, betaalbaar & veilig

We ondernemen al 15 jaar uiterst verantwoord en hanteren zeer scherpe tarieven.

Enkel voor spoed opdrachten buiten de kantooruren: +32 (0)468 19 65 91 (WhatsApp available)

Kempen transport

Express zending

Kempen Transport garandeert u een efficiënte en snelle levering van uw zakelijke leveringen en behandelt uw pakketten met grote zorgvuldigheid..

Met onze express zending kun je er zeker van zijn dat je dringende pakketten op tijd en in perfecte staat worden geleverd. Onze professionele koeriers garanderen een snelle en efficiënte levering, zodat je zonder zorgen je zaken kunt afhandelen. Of je nu op zoek bent naar een snelle levering binnen de stad of een internationale verzending, onze express zending biedt flexibele opties voor elke behoefte. Onze experts helpen je graag bij het vinden van de perfecte oplossing voor jouw specifieke situatie.

Inzicht in het verschil tussen post- en expresverzending


In de snelle wereld van vandaag is een efficiënte en tijdige levering van pakketten van het grootste belang voor zowel particulieren als bedrijven. Met de opkomst van e-commerce zijn er verschillende opties beschikbaar voor het verzenden van pakketten van de ene plaats naar de andere, maar twee van de meest voorkomende methoden zijn Post en Express zending Op deze pagina gaan we dieper in op de verschillen tussen deze twee methoden, zodat u de beste optie voor uw behoeften kunt kiezen.

 

Wat is Postverzending?


Postverzending is een standaard verzendmethode die beschikbaar is voor zowel particulieren als bedrijven. Het is de meest kosteneffectieve optie voor het verzenden van pakketten en is ideaal voor degenen die niet eisen dat hun pakketten snel worden afgeleverd. Pakketten die via Post Shipping worden verzonden, worden doorgaans binnen 3-5 werkdagen geleverd, afhankelijk van de bestemming. Deze methode is geschikt voor pakketten die niet tijdgevoelig zijn en geen gegarandeerde levertijd vereisen.

 

Wat is expresverzending?


Een Express zending daarentegen is een duurdere verzendoptie die snellere levertijden biedt. Pakketten die via Express zending  worden verzonden, worden doorgaans binnen 1-2 werkdagen geleverd, afhankelijk van de bestemming. Deze verzendmethode is ideaal voor pakketten die een gegarandeerde levertijd vereisen, want ze is duurder dan Postverzending.

 

Belangrijkste verschillen tussen Post- en Expres zending


Levertijd: Het belangrijkste verschil tussen deze twee methoden is de levertijd. Terwijl Post Shipping 3-5 werkdagen nodig heeft voor levering, duurt Express zending slechts 1-2 werkdagen.

 

Kosten: Zoals eerder vermeld, is Express zending een premium verzendoptie, en het is duurder dan Post verzending. De kosten van expresverzending zijn afhankelijk van de bestemming, de grootte en het gewicht van het pakket.

 

Pakket volgen: Zowel Post zendingen als Express zending worden geleverd met pakket tracking, maar Express zending biedt vaak meer uitgebreide tracking informatie, inclusief real-time updates.

 

Verzekering: Hoewel beide methoden een basisverzekering bieden, biedt Express zending vaak een hogere verzekeringsdekking. Dit komt omdat de waarde van het pakket hoger is, gezien de versnelde levertijd.

 

Flexibiliteit: Express zendingis een meer flexibele verzendoptie, omdat het mogelijk is om laat op te halen en vroeg te leveren.


Kortom, de keuze tussen Postverzending en Expresverzending hangt af van uw specifieke behoeften. Als u een gegarandeerde levertijd nodig hebt, is Express zending de juiste keuze, maar als u geen haast hebt en op zoek bent naar een kosteneffectieve optie, is Post zending de betere keuze. Inzicht in de belangrijkste verschillen tussen deze twee methoden zal u helpen een weloverwogen beslissing te nemen en ervoor te zorgen dat uw pakketten veilig en op tijd worden afgeleverd.

 

Altijd bereikbaar

Express zending staat elke dag voor zijn klanten paraat? Bel ons 24 uur per dag, 7 dagen per week het hele jaar door  op nummer +32(0)14 75 43 91.

 

Vraag on meer info

+32(0)14 75 43 91

Bel ons 7/7 - 24/24

Expresskoerier

Vraag info of een vrijblijvende offerte

Transport reserveren

Let op: Bij spoed, klik & bel +32(0)14 75 43 91

Express zendingEen juiste afhandeling van zaken is voor zowel u als Express zending erg belangrijk. Om uw aanvraag in behandeling te nemen, stellen wij u een aantal belangrijke vragen. Zodra u dit formulier verzend, wordt uw aanvraag in behandeling genomen door het team van Express zending U ontvangt zo snel mogelijk van ons een e-mail terug.

Vul hier de stad en land in
Vul hier de stad en land in
Beschrijf je goederen
Afmetingen pallets/goederen
Totaal gewicht van de goederen
Extra informatie?