In heel Europa

Ophalen en leveren van goederen in heel Europa binnen 48 uur! Vaak al binnen 24 uur 😉

Spoed

Voor dringende zaken het hele jaar door bereikbaar op nummer +32(0)14 75 43 91

Tot 7000 kg

U kan bij ons terecht voor Snel transporten tot 80m3 en 7000kg. Onze snelkoeriers zijn 24/7  voor u paraat VIA whatsapp

Snel, betaalbaar & veilig

We ondernemen al 15 jaar uiterst verantwoord en hanteren zeer scherpe tarieven.

Enkel voor spoed opdrachten buiten de kantooruren: +32 (0)468 19 65 91 (WhatsApp available)

Kempen transport

Express levering

Kempen Transport garandeert u een efficiënte en snelle levering van uw zakelijke leveringen en behandelt uw pakketten met grote zorgvuldigheid..

Als ondernemer wilt u dat uw zendingen op tijd en zonder problemen bij de ontvanger aankomen. Express levering is de oplossing voor al uw zakelijke verzendingen. Onze snelle en betrouwbare service staat garant voor tevreden klanten en een goede reputatie voor uw bedrijf. Express levering is een verzendservice voor zakelijke verzendingen. Het garandeert dat uw zending op de afgesproken tijd bij de ontvanger zal zijn. Onze service is snel en betrouwbaar, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over uw verzendingen. Voor express leveringen in België of express transport in Bulgarije; Cyprus; Denemarken; Duitsland; Estland; Finland; Frankrijk; Griekenland; Hongarije; Ierland; Italië; Kroatië; Letland; Litouwen; Luxemburg; Malta; Nederland; Oostenrijk; Polen; Portugal; Roemenië; Slovenië; Slowakije; Spanje; Tsjechië of Zweden bel ons!

In onze snelle wereld waar tijd kostbaar is, is express levering steeds belangrijker geworden voor bedrijven en consumenten. Het biedt de mogelijkheid om producten snel en efficiënt te verzenden, waardoor de klanttevredenheid toeneemt en de concurrentiepositie verbetert. Maar wat is express levering precies en hoe werkt het? In dit artikel nemen we u mee door de wereld van express levering en geven we u antwoord op de meest gestelde vragen.

 

Wat is express levering?

 

Express levering is een snelle en betrouwbare leveringsoptie die producten op korte termijn bij de klant aflevert. Dit betekent dat uw klanten producten binnen een bepaalde tijdsperiode ontvangen, vaak de volgende dag of zelfs binnen enkele uren. Express levering is bedoeld om tijd en kosten te besparen en de klanttevredenheid te verhogen.

 

Voordelen van express levering:

 • Snelle levering: uw klanten ontvangen producten snel, vaak binnen enkele uren of de volgende dag.
 • Betrouwbaarheid: express levering is ontworpen om betrouwbaar en efficiënt te zijn, waardoor uw klanten gerustgesteld zijn over de levering van hun producten.
 • Verhoogde klanttevredenheid: door de snelle levering en betrouwbaarheid verhoogt u de tevredenheid van uw klanten.
 • Verbeterde concurrentiepositie: door express levering aan te bieden, onderscheidt u zich van de concurrentie en verbetert u uw concurrentiepositie.

 

Hoe werkt express levering?

 

Express levering werkt door de snelle verzending van producten via speciaal ontworpen logistieke netwerken. Deze netwerken zijn ontworpen om producten snel en efficiënt te verzenden, waardoor uw klanten snel kunnen genieten van hun aankopen. Dit gebeurt door de inzet van speciaal opgeleide chauffeurs en geavanceerde vervoersmiddelen, zoals vrachtwagens en vliegtuigen.

 

Altijd bereikbaar

 

Onze Express levering staat elke dag voor zijn klanten paraat? Bel ons 24 uur per dag, 7 dagen per week het hele jaar door  op nummer +32(0)14 75 43 91.

 

Express-bezorging voor uw kleine bedrijf: hoe maakt u gebruik van snelle levering. Als eigenaar van een klein bedrijf weet u hoe belangrijk het is om op tijd te leveren aan uw klanten. U wilt niet alleen de verwachtingen overtreffen, maar ook uw reputatie beschermen. Het is daarom verstandig om gebruik te maken van express-bezorging voor uw zendingen.

 

Wat is express-bezorging?

 

Express-bezorging is een snelle en betrouwbare manier van levering voor uw zendingen. Dit betekent dat uw pakket op de afgesproken datum en tijd bij de ontvanger zal zijn. Dit is ideaal voor belangrijke zaken of dringende leveringen.

 

Waarom kiezen voor express-bezorging?

 

Er zijn vele redenen waarom u voor express-bezorging zou kunnen kiezen. Hieronder vindt u enkele belangrijke voordelen:

 

 • Snelheid: express-bezorging garandeert dat uw zending op tijd bij de ontvanger zal zijn. Dit is ideaal als u belangrijke documenten of producten moet verzenden.
 • Betrouwbaarheid: met express-bezorging kunt u er zeker van zijn dat uw zending in goede handen is. De levering wordt op de afgesproken datum en tijd gedaan.
 • Flexibiliteit: express-bezorging biedt u de mogelijkheid om uw zending op elk moment van de dag te verzenden, zodat u zeker weet dat het op tijd aankomt.

 

Hoe maakt u gebruik van express-bezorging?

 

Het maken van gebruik van express-bezorging is eenvoudig. Hieronder vindt u enkele stappen die u moet volgen:

 

 1. Kies een vervoerder: kies een vervoerder die express-bezorging aanbiedt.
 2. Verpakking: verpak uw zending zorgvuldig en zorg ervoor dat het goed beschermd is.
 3. Verzenden: volg de instructies van de vervoerder en verzend uw zending.
 4. Volg de zending: houd uw zending in de gaten met behulp van de tracking-informatie die u van de vervoerder heeft ontvangen.

Vraag on meer info

+32(0)14 75 43 91

Bel ons 7/7 - 24/24

Expresskoerier

Vraag info of een vrijblijvende offerte

Transport reserveren

Let op: Bij spoed, klik & bel +32(0)14 75 43 91

Express leveringEen juiste afhandeling van zaken is voor zowel u als Express levering erg belangrijk. Om uw aanvraag in behandeling te nemen, stellen wij u een aantal belangrijke vragen. Zodra u dit formulier verzend, wordt uw aanvraag in behandeling genomen door het team van Express levering. U ontvangt zo snel mogelijk van ons een e-mail terug.

Vul hier de stad en land in
Vul hier de stad en land in
Beschrijf je goederen
Afmetingen pallets/goederen
Totaal gewicht van de goederen
Extra informatie?

 

Express levering in België is een snelle en efficiënte manier om producten te verzenden binnen het land. Het biedt klanten de mogelijkheid om producten op korte termijn te ontvangen, vaak binnen enkele uren of de volgende dag. Express levering in België werkt door middel van speciaal ontworpen logistieke netwerken, geavanceerde vervoersmiddelen en opgeleide chauffeurs. Dit alles zorgt ervoor dat producten snel en betrouwbaar bij de klant afgeleverd kunnen worden, waardoor de klanttevredenheid verhoogt.